Doi dintre consilierii PDL din Balș trecuți la PSD au revenit în partid

Doi dintre cei cinci consilieri locali ai PDL de la Balș care trecuseră la PSD s-au reîntors în tabăra democrat-liberalilor. Este vorba de Marin Turcitu și Silviu Tănasie, care miercuri au fost prezenți la ședința Biroului Permament al organizației județene și au spus că ei nu pleacă din partid.

 

Cel puțin așa susține George Ciucu, președinte al PDL Corabia și prim-vicepreședinte al PDL Olt, care spune că cei doi aleși locali s-au prezentat șa ședință și s-au plâns că au fost manipulați.

 

„La şedinţa Biroului Permanent Judeţean de miercuri au fost prezenţi şi consilierii Marin Turcitu şi Silviu Tănasie, despre care s-a scris că au trecut la PSD și care ne-au povestit că au fost păcăliţi să participe la acea întâlnire în care s-a anunțat că toți cei cinci consilieri locali ai noștri de la Balș au trecut la PSD. Amândoi au venit miercuri la şedinţa BPJ și ne-au spus că ei nu trec în nici un caz la PSD, că rămân în continuare membri ai partidului nostru”, a declarat George Ciucu. 

 

Prim-vicepreşedintele PDL Olt s-a arătat dezamăgit de obțiunea președintei PDL Balș, Mariana Gheorghe, de a trece la PSD, susținând că este vorba de o mare și rușinoasă trădare din partea ei după ce PDL a promovat-o în funcții foarte importante în timpul în care s-a aflat la guvernare.

 

„Eu cred că nu trebuia să facă această aleger, chiar dacă PSD i-a promis funcţia de viceprimar al Balșului. Nu trebuia să plece din PDL, pentru că acest partid i-a oferit foarte multe atunci când s-a aflat la putere. A promovat-o la conducerea Inspectoratului Școlar Județean, de unde dânsa a fost bine plătită pentru că a ocupat funcții în proiecte europene, pe soțul dumneaei l-a pus în fruntea Finanțelor Publice etc. Nu ține de demnitate ce a făcut dânsa”, a comentat George Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here