Agresorul primarului din Bărăşti, Vergil Gealapu, asmuţit de primarul din Movileni

Suporterul care în urmă cu două săptămâni l-a agresat pe primarul comunei Bărăşti la un meci de fotbal derulat pe stadionul localităţii Movileni este o rudă a primarului acestei comune, susţine victima în condiţiile în care poliţiştii nu l-au putut identifica pe agresor. Mai mult, edilul din Bărăşti, Vergil Gealapu, a declarat pentru Olt-Alert că agresorul a fost asmuţit chiar de primarul comunei-gazdă.

Primarul localităţii Bărăşti s-a arătat mirat că Poliţia, la care a depus o plângere penală, nu a reuşit să îl identifice încă pe autorul agresiunii şi s-a hotărât să îl numească el: este vorba de un văr al primarului din Movileni. „Primarul comunei a incitat la scandal, au intrat pe teren să bată arbitri, iar eu am încercat să îi liniştesc şi m-am pomenit lovit de verişorul primarului, Toma Marian. Văd că poliţia nici până acum nu l-a găsit. Eu îl ştiu şi ei nu ştiu nici acum nimic. Poliţia din Movileni nu poate prinde un…, darămite un infractor de anvergură. A fost incitat de primar, pe care eu l-am ajutat să facă echipa de fotbal şi iată cum îmi mulţumeşte”, a declarat Vergil Gealapu.

Scandalul s-a consumat săptămâna trecută, pe stadionul localităţii Movileni, unde s-a disputat un meci de fotbal de Liga a V-a. La un moment dat, în timpul partidei mai mulţi suporteri ai celor două echipe au intrat în conflict. Edilul din Bărăşti a încercat să calmeze spiritele, fiind el însuşi lovit cu pumnii. A anunţat Poliţia la 112 şi un echipaj a ajuns la faţa locului, dar oamenii legii nu au reuşit să dea de urmele agresorului. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here