Siminica Mirea: „Masa electoratului se repoziţionează după ce s-a întâmplat în primul tur cu alegătorii din diaspora”

ACL Olt continuă să ia judeţul la picior, explicându-le oamenilor că soluţia de dreapta în cazul viitorului preşedinte al României este singura în măsură să asigure modernizarea ţării în lumina noilor contexte socio-politice interne şi internaţionale. Şi dezideratul acesta este pe cale să se îndeplinească dacă în 16 noiembrie vor ieşi la vot cât mai mulţi oameni, afirmă Siminica Mirea, copreşedinte al ACL Olt.

Zeci de reprezentanţi ai ACL Olt au luat, luni după-amiază, la pas Slatina într-o acţiune electorală în frunte cu copreşedintele organizaţiei judeţene, Siminica Mirea, preşedinta PDL Olt, şi cu liderul PNL Slatina, Sorin Brătoi. Susţinătorii lui Klaus Iohannis au parcurs mai multe zone agromerate pe ruta Prefectura Olt – Esplanadă – Spitalul Judeţean – ACR – Piaţa Zahana – Vâlcea şi pe bulevardul A.I.Cuza, împărţind oamenilor materiale electorale cu valoare simbolică şi explicându-le avantajele unei Românii conduse de Klaus Iohannis. 

Întrebată despre şansele pe care candidatul ACL le are în cursa pentru Palatul Cotroceni, Siminica Mirea a spus că turul doi porneşte cu şanse egale pentru Victor Ponta şi Klaus Iohannis, îndemnând electoratul, cu precădere pe cel din Olt, să iasă în număr cât mai mare la votul de duminică, 16 noiembrie.

„Şansele pornesc în mod egal la nivelul celor doi candidaţi. Asta pe de o parte, pentru că, pe de altă parte, masa electoratului se repoziţionează după ce s-a întâmmplat în primul tur cu alegătorii din Diaspora. Oamenii sunt iritaţi că nu au ajuns să voteze, dar nu doar ei, românii plecaţi la muncă în străinătate, ci şi rudele lor din ţară. Eu îi chem la vot, în 16 noiembrie, pe toţi cetăţenii din judeţul Olt care au acest drept conferit de Constituţie pentru că este singurul exerciţiu democratic prin care ei îşi pot impune punctul de vedere. Fac apel şi la cei care în primul tur al alegerilor prezidenţiale au fost nehotărâţi, să vină la vot şi să ne fie alături în demersul nostru de a oferi o altfel de soluţie României”, a declarat Siminica Mirea.

Reprezentanţii ACL Olt nu doar în Slatina s-au manifestat în aceste zile. Astfel de manifestări au mai fost organizate, tot duminică, în localităţile Topana şi Ipoteşti. De asemenea, pe parcursul weekend-ului trecut oamenii Alianţei Creştin Liberale au acţionat în localităţile Oboga, Călui şi Iancu Jianu, Cilieni, Băbiciu, Gostavăţu, Scărişoara, Rusăneşti, Stoeneşti, dar şi la Potcoava. Liderii alianţei susţin că, în general, mesajul lor reuşeşte să trezească interesul oamenilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here