Deputatul Gigel Știrbu, neluat în seamă de PSD Olt

Deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu, co-președinte al noului PNL – Filiala Olt, a devenit o cantitate neglijabilă pentru liderii PSD Olt, aceștia refuzând în ultima vreme să mai comenteze gesturile politice ale parlamentarului.
Dacă până în urmă cu câteva luni sau în campaniile electorale trecute duelurile politice cuprindeau replici între liderii social-democrați și cei liberali la nivelul județului Olt, reprezentanții conducerii PSD Olt nu îl mai iau în seamă pe deputatul liberal Gigel Știrbu. Invitat de jurnaliști să comenteze ultimele declarații ale parlamentarului liberal care vizau, pe latura acuzațiilor, tabăra social-democrată, președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a răspuns sec: „Nu comentez ce spune Știrbu”. La fel de neinteresat de declarațiile politice ale lui Știrbu s/a arătat și președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.
Gigel Știrbu a făcut o serie de acuzații grave la adresa social-democraților olteni privind modul în care aceștia s-au implicat în campania electorală pentru alegerea președintelui României. Acuzațiile au fost aruncate în spațiul public lunea trecută, în cadrul unei conferințe de presă în care Gigel Știrbu a sugerat și că ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, fost primar în Slatinei, ar fi trebuit să demisioneze din funcție pe considerentul că nu a prezentat, în termenul legal, bugetul României pentru anul 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here