Liderul PMP Olt a cântat la unison cu Elena Udrea pentru Băsescu la petrecerea de sfârșit de mandat – VIDEO

Președintele PMP Olt, Marian Vasile, primarul comunei Studina, a cântat, duminică, din nou într-un local cu Elena Udrea, de data aceasta din public făcând parte și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Show-ul spontan a avut loc la berăria din Capitală unde membrii PMP au petrecut cu Traian Băsescu la câteva ore după ce acesta a predat mandatul de președinte al României lui Klaus Iohannis.

Liderul PMP a urcat pe scenă și a interpretat Delirul (Curând va fi o noapte lungă / Și fără tine-mi va fi greu…), alături de Elena Udrea, președintele partidului, cu care a și ilustrat piesa în pași de dans. La final Udrea a spus că ar fi bine ca membrii PMP să ia voturi tot atât pe cât de bine se distrează. „Să luăm voturi pe cât de bine ne distrăm”, a spus liderul PMP. Marian Vasile i-a ținut isonul șefei sale, susținând că „în 2016, Partidul Mișcarea Populară va fi cel mai bun partid”.

Totul s-a petrecut duminică după-amiază, la petrecerea de sfârșit de mandat al lui Traian Băsescu, după ce acesta i-a predat ștafeta noului președinte ales al României, Klaus Iohannis. Printre cei care au cântat din public s-a afla și Edmond Tălmăcean, devenit celebru după ce, în 2011, a dansat în genul lui Michael Jackson în direct dintr-un platou de televiziune unde avea loc o dezbatere pe teme politice.

Nu este pentru prima oară când liderul PMP Olt cântă și dansează în public cu Elena Udrea. În urmă cu două luni, cei doi au susținut un show similar într-un local din Caracal, la o întâlnire cu membrii PMP din acest oraș. De altfel, Udrea a cântat de mai multe ori în fața camerelor de luat vederi Delirul, o melodie ca îi place mult. 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/p-rAnbfCjRw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here