Doi „şoferi” din Bucureşti şi Teleorman, la furat de carburant în Olt, conducând ilegal un autoturism

Un bucureştean şi o altă persoană din Teleorman, care conduceau un autoturism fără a deţine permis, s-au oprit, săptămâna trecută, la un Peco din localitatea olteană Vişina, pentru a alimenta maşina cu motorină. După ce au alimentat autoturismul, ei au încercat să plece fără a plăti contravaloarea carburantului.

Angajatul firmei care deţine staţia de alimentare cu carburanţi a anunţat fapta celor doi prin 112, iar poliţiştii i-au identificat foarte repede pe autori.

 

„La data de 29 ianuarie a.c., prin SNUAU 112, am fost sesizaţi de către un angajat al unei staţii Peco, din localitatea Vişina, despre faptul că persoane necunoscute au alimentat cu carburant (motorină), în valoare de 300 lei, şi au încercat să plece cu autoturismul fără să achite contravaloare carburantului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Vişina, care a identificat persoanele în cauză ca fiind A. Cornel, de 23 ani, din municipiul Bucureşti, şi B.C., de 17 ani, din judeţul Teleorman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

 

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, pe care ambii l-au condus, erau false, şi că aceştia nu posedă permis de conducere. În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de furt, conducerea unui autovehicul cu număr fals şi fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here