Alimentele de la UE nedistribuite vor ajunge în casele slătinenilor care s-au înscris pe listele suplimentare

Primăria Slatina va continua, de luni, distribuirea alimentelor puse la dispoziţie de Uniunea europeană pentru persoanele care, nefigurând pe listele de beneficiari întocmite de Ministerul Muncii, au fost introduse pe liste suplimentare de reprezentanţii municipalităţii.

Distribuirea alimentelor puse la dispoziţie de Uniunea Europeană pentru persoanelor defavorizate va continua la Slatina în perioada următoare nu doar pentru persoanele cuprinse în listele întocmite de Ministerul Muncii, ci şi pentru alţi beneficiari înscrişi în listele suplimentare. „De luni vom începe distribuția pachetelor cu alimente finanțate de UE și pentru cei care s-au înscris pe listele suplimentare la Direcția de Asistență Socială, a anunţat, recent, primarul Slatinei, Minel Prina.

Pentru că pe listele de la Ministerul Muncii au fost înscrise 5.129 de persoane, iar cantitatea de alimente repartizată pentru Slatina ajunge pentru 8.166 de persoane, vor fi alimente disponibile pentru toți cei din lista suplimentară, potrivit reprezentanţilor primăriei. 

Primele transporturi cu alimente de la UE au sosit la sfârşitul anului treccut şi au fost distribuite slătinenilor care au dreptul la ele în preajma sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here