STATISTICĂ Producţia industrială a crescut cu peste 13 procente în primele două luni ale anului, în Olt

Producţia industrială a înregistrat o creştere de 13,4% la nivelul judeţului Olt în primele două luni ale anului în curs, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit celor mai recente date ale Direcţiei Regionale de Statistică Olt.

Producţia industrială a crescut în intervalul 1 ianuarie – 28 februarie 2015 faţă de perioada similară din anul precedent, dar şi în luna februarie 2015 faţă de luna februarie 2014, se arată în cele mai proaspete date statistice ale Direcţiei Regionale de Statistică Olt. Astfel, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie.2015, faţă de perioada corespunzătoare din anul precedent, indicele producţiei industriale a crescut cu 13,4%. De asemenea, în luna februarie 2015, faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, indicele producţiei industriale a crescut cu 14,8%.

În luna februarie 2015, indicele valoric al cifrei de afaceri totală a unităţilor industriale faţă de luna similară din anul precedent a fost mai mic cu 6,5%, mai arată statisticienii olteni. De asemenea indicele valoric al cifrei de afaceri în perioada primele două luni din 2015 a fost cu 4,8% mai mare faţă de perioada similară din anul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here