Teodor Gogioman, medic veterinar cu atribuţii de control la DSVSA Olt, găsit cu avere nejustificată de ANI

Teodor Bogdan Gogioman, medic veterinar cu atribuții de control în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, a fost găsit de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu o avere nejustificată în valoare de aproape 72.000 de euro.
Diferenţa nejustificată identificată în perioada 2007 – 2009 în cazul lui Teodor Bogdan Gogioman este de 268.694 de lei, adică aproximativ 71.843 de euro, se arată într-un comunicat al ANI. Un control amănunţit al averii medicului veterinar va fi derulat de  Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova.
 
„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Gogioman Teodor Bogdan în perioada exercitării funcției publice”, se mai arată în comunicatul ANI.
 
Teodor Bogdan Gogioman nu mai lucrează la DSVSA Olt de circa două luni. El nu era funcţionar public, ci făcea parte din personalul contractual. La 27 ianuarie 2010 el a înfiinţat o firmă, SC Columbo Farm SRL, specializată în servicii veterinare, societate care, potrivit informaţiilor ANAF, nu mai funcţionează din 2012. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here