Căruntu, despre competiţia internă a PNL Olt: Eu nu mi-am făcut flyere, am altă concepţie despre campanie

Co-preşedintele PNL Slatina Marian Căruntu a vorbit, miercuri, despre competiţie internă a PNL Olt pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar al Slatinei, dând clasă de corectitudine colegilor care au furat startul în campania de imagine, Sorin Brătoi şi Gabriel Buliteanu.

„Eu nu mi-am făcut flyere, m-am abţinut. Este o campanie care abia a început, nu m-am grăbit. Şi, mă rog, am o altă concepţie despre cum se face campanie”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Marian Căruntu.

Declaraţia co-preşedintelui PNL Slatina vine, la întrebarea presei, în contextul în care Sorin Brătoi, co-preşedinte al aceleiaşi organizaţii, şi Gabriel Buliteanu, înscrişi în competiţie, au furat startul în faţa celolalţi colegi care şi-au anunţat participarea, împărţind populaţiei flyere cu chipurile şi CV-urile lor, în condiţiile în care perioada înscrierilor nu s-a sfârşit.

PNL Olt a demarat recent o competiţie internă pentru desemnarea candidatului care va intra, la alegerile locale din 2016, în cursa pentru funcţia de primar al Slatinei. Până acum în competiţie s-au înscris co-preşedinţii PNL Slatina Marian Căruntu şi Sorin Brătoi, Ana Maria Ciauşu, co-secretar general al organizaţiei judeţene, Gabriel Buliteanu şi Dumitru Ionescu.

„Noi nu implicăm partidul în asta, fiecare îşi face o campanie de imagine, urmând ca, în urma unor sondaje, să fie desemnat cel care va intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Slatina”, a precizat Sorin Brătoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here