VIDEO Un tractorist a murit în chinuri groaznice. Tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat în canal, strivindu-l

Un tractorist din localitatea olteană Traian a murit, miercuri, în chinuri groaznice după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de desecare, pe câmp. Încercând să scape sărind din autovehiculul care tracta o remorcă, omul a fost prins sub tractor, fiind practic strivit de greutatea acestuia.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe un drum de câmp. Tractorul condus de Dumitru Ion, în vârstă de 57 de ani, s-a răsturnat la un moment dat într-un canal de desecare vecin cu drumul. Şoferul a sărit încercând să scape, dar el a fost prins, din păcate, sub autovehicul, fiind strivit.

La faţa locului au ajuns pompierii din Caracal, un echipaj SMURD şi de la Ambulanţă, care au găsit victima inconştientă, dar şi elicopterul SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut face încă nimic pentru victimă.

„La fața locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Caracal, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, Serviciului de Ambulanță Olt, un echipaj medical și elicopterul SMURD Dolj. De asemenea, s-a solicitat sprijin Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Traian care a deplasat la fața locului o volă. Echipajele de intervenție au acționat cu accesoriile pentru descarcerare și utilajul SVSU pentru îndepărtarea tractorului și descarcerarea victimei, pacientul, în vârstă de 57 de ani, fiind preluat de echipajele medicale. Din păcate, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe elicopterul SMURD constatând decesul acestuia”, a declarat purtotprul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jSMXOI9qJJU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here