O prostituată din Virginia a ucis un criminal în serie: Damele de companie, ținta principală a bărbatului

O tânără din Charleston, Virginia, a ucis un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, fără să știe că individul ar fi fost un criminal în serie, notează stirileprotv.ro.

Heather, care lucrează ca prostituată, l-a cunoscut pe Neal Falls, în vârstă de 45 de ani, pe internet. Întâlnirea dintre cei doi a fost însă una agresivă. În momentul în care bărbatul a încercat să o violeze pe Heather, aceasta a început să se lupte cu el, să îi ia pistolul și l-a ucis. Individul a murit pe loc.

„M-a pus la pământ și mi-a zis să tac, pentru că acum el dă ordinele. M-a strâns de gât ca să mă sufoce în timp ce încerca să mă violeze. A scos pistolul și mi-a zis că mă omoară”, a povestit tânăra.

Polițiștii au stabilit că a fost legitimă apărare și cazul a fost închis.

Oamenii legii au făcut descoperiri macabre după moartea lui Neal Falls. Anchetatorii au descoperit în mașina lui un adevărat arsenal de arme: un topor, o macetă, cătușe, vestă antiglonț, cuțite și câteva pungi de plastic. 

De asemenea, în haina bărbatului a fost găsită o listă cu zece nume de femei, toate lucrând ca prostituate.

Falls mai fusese interogat în trecut, în alte state din America, el fiind văzut în zone în care s-au comis o serie de crime, victimele fiind femei. Autoritățile au convingerea că bărbatul era criminalul în serie căutat de mai multă vreme de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here