Înţelegerea lui Ştirbu cu UNPR pentru susţinerea lui Albotă la Primăria Slatina merge mai departe. Iată DOVADA!

Informaţia potrivit căreia deputatul Gigel Ştirbu, copreşedintele PNL, a bătut palma cu senatorul Ion Toma pentru susţinerea candidatului UNPR la funcţia de primar al Slatinei, Emil Albotă, în defavoarea liberalilor, este întărită de întâlnirea pe care Albotă a avut-o, vineri seară, cu şeful de cabinet al lui Ştirbu, Alexandru Măceşanu.

Prim-vicepreşedintele UNPR Olt, Emil Albotă, şi şeful cabinetului parlamentar al lui Gigel Ştirbu, Alexandru Măceşanu, au purtat, vineri seară, o lungă discuţie la o bere. Întâlnirea, la care au mai participat două persoane şi care a fost surprinsă în imaginea de mai sus, a avut loc pe terasa Belvedere din Slatina. În cadrul discuţiilor, Măceşanu i-ar fi înmânat nişte hârtii viitorului candidat al UNPR la Primăria Slatina.

Potrivit OLT-ALERT, Gigel Ştirbu s-a înţeles cu senatorul Ion Toma şi cu protejatul acestuia, secretarul de stat în Ministerului Educaţiei Emil Albotă, să îl susţină pe acesta din urmă în cursa electorală pentru funcţia de primar al Slatinei din 2016. Sursele OLT-ALERT susţin că cei trei au luat în calcul mai multe variante, prinrte care s-a numărat şi trecerea lui Albotă la PNL. O altă variantă este ca PNL să aibă totuşi candidat propriu, dar unul care să piardă alegerile în favoarea UNPR. Dacă această variantă va rămâne bătută în cuie, Ştirbu îl va folosi pe actualul consilier local Sorin Brătoi, care ar putea fi recompensat cu funcţia de director al Spitalului Schitu Greci, sau pe traseistul Marius Bălaşa, introdus cu astfel de gânduri în competiţia internă privind desemnarea candidatului pentru Primăria Slatina.

Ceea ce este interesant este că, susţin oameni apropiaţi lui Ştirbu, acesta ar juca la două capete, făcând o înţelegere similară şi cu PSD. Recompensa acestuia ar fi o puternică susţinere din partea social-democraţilor la Bucureşti ca Ştirbu să ajungă, pe mâna lui Ponta, consul al României în Canada. Această din urmă variantă scârţâie, însă, acum, pentru că Victor Ponta va pleca din fruntea guvernului după ce procurorii DNA l-au trimis, joi, în judecată. 

2 COMENTARII

  1. Iata un extras din gandirea Domnului Albota :

    „Şcoala reprezintă unul dintre pilonii ce au format această naţiune, naţiunea română. Şcoala, alături de Biserică, au făcut din România ceea ce suntem astăzi. Şi dacă tot vorbim de Biserică, îmi vin în cap trei versete biblice: «Caută şi vei găsi», «Bate şi ţi se va deschide». «Cere şi ţi se va da». Iar eu cred, dragii mei elevi, că voi sunteţi întrun moment în care aţi căutat şi aţi găsit, în mod evident aţi bătut şi vi sa deschis, şi acum va trebui să cereţi, pentru că sunt convins că vi se va da. Voi sunteţi viitorul acestei naţiuni, voi veţi duce povara acestei naţiuni mai departe. Voi sunteţi cei care o veţi ridica pe culmile cele mai înalte. De aceea vreau să vă spun că viitorul începe astăzi, aici şi acum”.

    Cateva opinii:

    1) “Şi dacă tot vorbim de Biserică, îmi vin în cap trei versete biblice”. «Caută şi vei găsi», «Bate şi ţi se va deschide». «Cere şi ţi se va da». ( CAUTA,BATE,CERE ). Acest vajnic politician invoca BIBLIA fara sa stie ce este un VERSET. (VERSÉT, versete, s. n. Paragraf, de obicei numerotat și cu înțeles de sine stătător, dintr-un text religios sau literar). Iata un exemplu de verset:” Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.”(Matei 7-7; Luca 11-9). (CERE, CAUTA,BATE) . Necunoasterea sensului textului este jenanta. Denaturarea si folosirea propagantistica a temelor religioase este evidenta. Problema nu este cum i-au intrat cele trei versete in cap . Problema este de a gasi o solutie prin care sa i le scoatem de acolo. Acest tip de “cuvantari” arata dispretul unor politicieni fata de cei carora le solicita votul. Cu alt prilej acest demagog ne spunea ca :„ mie nu mie frică de nimeni, pentru că Dumnezeu mă iubește”. Poate il lamureste Domnul Stirbu cum e cu BIBLIA. Stim ca „biblia” UNPR este „Codul eticii şi echităţii socialis­te”.

    2) …“o veţi ridica pe culmile cele mai înalte” ne solicita intens intelectul . O fi vorba de CULMILE DISPERARII (Cioran) sau CULMILE SOCIALISMULUI (Ceausescu)?

    3) Verbele sunt folosite preponderant cu indicatori temporali nedefiniti.

    Un comentariu detaliat veti regasi in revista GRIP intitulata NEMESIS .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here