Femeile social-democrate din Olt au marcat în avans Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Olt a organizat, miercuri, o acțiune de conștientizare a pericolului pe care îl reprezintă traficul de persoane, marcând, astfel, în avans Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, celebrată în fiecare an la 18 octombrie.

Reprezentantele OFSD Olt au distribuit în Slatina, Caracal și Balș pliante cu scopul de a-i informa, în special, pe tineri despre pericolele care îi pândesc, despre modul în care sunt atraşi în capcane şi cum anume să se ferească de traficanţii de fiinţe umane. Femeilor social-democrate li s-a alăturat şi președintele PSD Slatina, deputatul Emil Moț.

”Femeile social democrate sunt alături de cetățenii județului Olt, permanent preocupate de problemele acestora, iar această acțiune își propune să conștientizeze pericolul pe care îl reprezintă traficul de persoane, modalitățile de recrutare. În același timp, ne-am propus să-i informăm pe cetățeni unde pot apela dacă se confruntă cu acest pericol”, a declarat preşedinta OFSD, Felicia Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here