Unde PNL Olt face sondaje de opinie ajung, imediat, reprezentanţii UNPR cu „propuneri indecente”

După dovezile apărute în mass-media locale potrivit cărora în PNL Olt acţionează trădători la nivelul conducerii organizaţiei, recent a mai apărut o informaţie potrivit căreia reprezentanţi ai UNPR ajung în localităţi în care anumiţi liberali stau bine în sondaje, propunându-le acestora ca la alegerile locale din 2016 să candideze din partea respectivei formaţiuni politice. Interesant este că uneperiştii abordează liberali care stau bine în sondaje imediat după ce PNL încheie aceste măsurători sociologice.
 
Informaţia care circulă în aceste zile pe surse dezvăluie că reprezentanţii UNPR Olt nu merg anapoda să găsească liberali cu potenţial electoral, ci beneficiază de unele scurgeri de informaţii, astfel încât ei ajung când şi unde trebuie. „Cum se mai sfârşeşte un sondaj de opinie într-o localitate şi apar rezultatele care dau câştigător un liberal, cum adversarii noştri de la UNPR dau fuga exact în acea localitate. Convingerea noastră este că există scurgeri de informaţii către acest partid”, afirmă surse din cadrul PNL Olt.
 
Potrivit procedurii, primii care află rezultatelor măsurătorilor sociologice sunt secretarul general al PNL Olt şi deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt. De altfel, Ştirbu este suspectat că s-a implicat şi în falsificarea rezultatelor sondajului realizat de INFOmass Iaşi la Slatina pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ. Deşi, în urma unui anunţ oficial al lui Ştirbu, rezultatele măsurătorii sociologice trebuiau date publicităţii încă de săptămâna trecută, co-preşedintele PNL Olt a amânat evenimentul politic după ce în presa locală au apărut informaţii că parlamentarul încearcă să impună o persoană anume drept câştigător al sondajului. Reamintim că mai multe chestionare folosite de operatorii INFOmass au rămas necompletate la întrebările referitoare la posibilii candidaţi pentru Primăria Slatina, după ce reprezentanţii firmei au sărit intenţionat, în chestionarea rspondenţilor, peste acele întrebări. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here