Poliştii olteni şi-au mărit parcul auto cu încă şapte autoturisme de la MAI, pentru misiuni rutiere

Şapte autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor olteni de către Ministerul Afacerilor Interne, pentru a fi folosite în misiunile rutiere.

Parcul auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt s-a mărit cu încă şapte autospeciale, marca Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

„Autospecialele sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne, a debutat în 2014, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost dotat cu trei mijloace de transport destinate muncii operative. De la începutul anului 2015, IPJ Olt i-au fost repartizate încă 55 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here