Primarul din Icoana trece la PNL după ce PSD l-a anunţat că nu-l mai susţine pentru o nouă candidatură

Primarul localităţii oltene Icoana, Gheorghe Perieţeanu, şi-a găsit un nou partid care să-l susţină pentru o nouă candidatură după ce colegii săi din PSD l-au anunţat că nu-l mai vor în bătălia electorală pentru un alt mandat.

Vestea că nu va mai primi sprijin pentru a candida din nou la funcţia de primar edilul a primit-o de la conducerea PSD Olt luni dimineaţă.

„Partidul Social Democrat Olt se află în plin proces de sondare a opiniei publice pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale din iunie 2016. Au susţinerea organizaţiei judeţene doar cei care sunt cel mai bine plasaţi în urma studiilor sociologice, deoarece Partidul Social Democrat Olt îşi doreşte, în mod satutar şi corect, să aibă un scor electoral bun şi primari care pot dezvolta comunităţile pentru care candidează. În acest sens, în această dimineaţă, Gheorghe Perieţeanu, actualul primar al comunei Icoana, a fost anunţat că nu va avea susţinerea organizaţiei judeţene a Partidul Social Democrat pentru alegerile locale, deoarece scorul din sondaje este unul foarte scăzut, iar cetăţenii comunei Icoana sunt foarte nemulţumiţi de proasta administrare a localităţii, în care nu se văd investiţii majore, în ciuda faptului că Gheorghe Perieţeanu este la al VI-lea mandat”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

În aceeaşi zi, edilul a fost prezentat de reprezentanţii PNL Olt, într-o conferinţă de presă, ca viitor candidat din partea acestui partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here