Încă 45 de containere îngropate în Slatina. Vezi lista cu locurile unde vor fi amplasate

Primăria municipiului Slatina anunță că a fost finalizată etapa de identificare a locațiilor unde urmează a fi amplasate încă 45 de containere îngropate pentru colectarea deșeurilor menajere.

Lista cu locurile unde vor fi amplasate noile containere îngropate a fost întocmită în urma vizitelor pe teren a reprezentanților primăriei, împreună cu cei ai furnizorilor de utilități publice, vizite ce s-au derulat în cursul acestei luni.

„De menționat că din lista locațiilor unde urmează a fi amplasate «conteinere-underground» au fost eliminate cele aflate la mai puțin de zece metri de cea mai apropiată unitate de locuit, conform prevederilor legale în vigoare, dar și cele care prezintă în subteran rețele de utilități publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Lucrările propriu-zise de amplasare a celor 45 de containere vor demara în perioada următoare, ulterior obținerii autorizațiilor de construire. La finalul acestor lucrări, în municipiul Slatina vor exista 155 de asemenea conteinere.

Lista locațiilor aprobate pentru amplasarea conteinerelor îngropate este prezentată în tabelul următor:

tabel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here