Mama noului primar al Slatinei, prezentă la învestirea în funcţie a fiului: „Sunt aici în calitate de mamă”

Dintre persoanele prezente, joi, la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Slatina şi de învestire în funcţie a noului primar ales al municipiului-reşedinţă de judeţ, Emil Moţ, n-a lipsit mama acestuia, Sofia Mariana Moţ, judecătoare la Curtea de Apel Craiova. „Sunt aici în calitate de mamă, nu de persoană publică”, a ţinut ea să precizeze ori de câte ori era „vânată” de aparatele foto şi camerele de luat vederi ale jurnaliştilor. 

Mama edilului s-a purtat extrem de jovială, plimbându-se prin sala de şedinţă de la Casa Căsătoriilor bucuroasă de revederea unor mai vechi cunoştinţe.

Mariana Moţ1

Ea a vorbit şi glumit cu politicieni şi oameni de presă, precizând în mai multe rânduri, ori de câte ori era „vânată” de aparatele foto şi camerele de luat vederi ale jurnaliştilor, că „sunt aici în calitate de mamă, nu de persoană publică”.

„Vă rog, nu mă mai fotografiaţi, aici sunt doar mamă”, a subliniat magistratul.

Mariana Moţ2

Noul consiliul local al Slatinei a fost constituit, joi, la Casa Căsătoriilor, unde au fost validate mandatele noilor aleşi şi unde a fost învestit în funcţie noul primar ales al municipiului, Emil Moţ. Noii viceprimari ai oraşului au fost şi ei aleşi prin vot secret din rândurile consilierilor, aceştia fiind Claudiu Stăncioiu şi Gigi Ernes Vîlceleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here