A fost bătut, în plină stradă, sub ochii copiilor săi. Imaginile, surprinse de camere

Un bărbat de 34 de ani, din Drăgăneşti-Olt, care trecea strada, alături de cei doi copii ai săi, în zona intersecţiei de la Piaţa Zahana din Slatina, a fost bătut de un şofer de 31 de ani, din localitate. Scandalul s-a iscat după ce pietonul i-a reproşat şoferului că a trecut pe roşu, evitându-i la limită pe el şi pe cei doi copii, care se angajaseră deja în traversarea străzii.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută, în seara zilei de joi, evenimentul fiind surprins de sistemului de monitorizare video a municipiului. Conducătorul auto a pătruns în intersecţia Zahana pe culoarea roşie a semaforului, punând în pericol viaţa a trei pietoni aflaţi pe trecerea de pietoni – un tată însoţit de cei doi copii ai săi.

Acesta din urmă a atras atenţia conducătorului auto asupra culorii semaforului, însă şoferul recalcitrant a oprit autoturismul, a coborât şi a lovit cu pumnii persoana angajată în traversare. Incidentul s-a petrecut chiar pe trecerea pentru pietoni.

„A fost solicitat echipajul rutier al Poliţiei Locale care s-a deplasat la faţa locului acordând sprijin cetăţeanului, acesta nefiind din localitate. Conducătorul auto implicat în incident a reuşit să plece de la locul incidentului, fiind identificat ulterior. Persoana vătămată a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Slatina în vederea formulării unei plângeri pentru lovire, cercetările fiind continuate de aceeaşi instituţie”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Locală Slatina.

Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

„Bărbatul a depus plângere la Poliţia municipiului Slatina. S-au făcut acte pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here