Proiect inedit la Spitalul Judeţean Slatina. VEZI despre ce e vorba şi pe cine implică

Schimbările la nivelul Spitalului Slatina sunt vizibile de câţiva ani buni. Calitatea serviciilor a crescut constant, graţie investiţiilor făcute, dar şi aducerii de medici noi, astfel încât, în prezent, nu se mai poate discuta despre un deficit de doctori. Chiar şi aşa, nu de puţine ori se întâmplă ca la nivelul comunicării lucrurile să fie încă deficitare.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vine, astfel,  în sprijinul pacienţilor şi aparţinătorilor. În fiecare lună, conducerea celei mai mari unităţi medicale din judeţ şi-a propus să aibă întâlniri deschise, organizate în sala de şedinţe de la nivelul Ambulatoriului integrat al spitalului, încercând astfel să asculte probleme celor care au beneficiat de servicii medicale la SJU Slatina.

Pentru că în cele şase luni de mandat foarte mulţi pacienţi şi aparţinători au venit în audienţă, managerul SJU, Elena Vişan, s-a gândit să organizeze, lunar, întâlniri cu cei care aleg să se trateze la Slatina, dar şi cu aparţinătorii acestora. Discuţiile, ce vor fi iniţiate în luna septembrie, ar urma să aibă loc în sala de şedinţe din cadrul Ambulatoriului integrat al spitalului slătinean.

„Oamenii îşi doresc să fie ascultaţi, îşi doresc să se ţină cont de părerea lor. Astfel, m-am gândit ca o dată pe lună, în prima miercuri din lună, echipa de conducere să aibă discuţii cu pacienţii şi aparţinătorii. Este important să ştim de la ei cu ce probleme se confruntă, să ţinem cont de sugestiile lor, iar la rândul nostru să-i informăm despre noutăţile de la nivelul spitalului nostru. Este important să le dăm oamenilor ocazia să se exprime. Sunt oameni care vin şi îmi transmit şi mulţumiri. La aceste discuţii vor fi invitaţi de fiecare dată şi şefi de secţii, dar şi medici care doresc să prezinte tehnici, proceduri sau intervenţii chirurgicale noi. Astfel, în prima zi de miercuri din fiecare lună, de la ora 12.00, vom fi în sala de şedinţă, indiferent dacă pacienţii vor veni în număr mare sau mic”, a spus Elena Vişan.

Anual, peste 50.000 de pacienţi primesc îngrijiri de specialitate la spitalul slătinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here