SURPRIZĂ URIAȘĂ Cu ce actor CELEBRU s-a cuplat Angelina Jolie după despărțirea de Brad Pitt

Zvonurile conform cărora Angelina Jolie și Johnny Depp ar avea o relație au început să se întețească. Presa internaţională anunță că între cei doi mari actori ar fi mai mult decât o simplă prietenie, dovadă fiind vizitele tot mai dese pe care starul din “Pirații din Caraibe” i le face.

Tabloidul Naţional Enquirer susţine că Angelina Jolie a început deja o relaţie cu actorul Johnny Depp, și el proaspăt divorțat.

Starul din „Pirații din Caraibe” s-a apropiat de actriță imediat după ce aceasta a anunțat divorțul de Brad Pitt și chiar i-a recomandat avocatul lui pentru a o reprezenta la tribunal.

Pe de altă parte, un presupus apropiat al Angelinei a declarat ziarului The Sun că actrița s-a apropiat foarte mult de Johnny Depp, cu care s-a împrietenit pe platouri la filmul “The Tourist”, încă dinainte de a anunța divorțul de Brad.

“Ei vorbeau deja foarte mult când Amber Heard a început divorțul împotriva lui Johnny’, a precizat sursa, conform Libertatea.ro.

Mai mult, presa internațională afirmă că Johnny Depp o vizitează destul de des pe frumoasa actriță, furișându-se în casa acesteia, iar cei șase copii ai ei și ai lui Brad Pitt îi spun deja lui Depp “tata Johnny”.

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here