SCANDAL la Kanal D: Cine a putut să câștige ‘Bravo, ai stil!’ / FOTO

Silvia a câștigat „Bravo, ai stil”, după ce a intrat în finală alături de Cristina Mihaela, Andreea si Larisa. Într-un final, din 14 concurente, Silvia si Cristina Mihaela s-au bătut pentru marele premiu de 100.000 de lei și o carieră în televiziune.

Silvia a câștigat „Bravo, ai stil”, prima ediție, după ce a primit un punctaj mai mare față de colega ei. 49,1 % si 50,9% au fost procentele pe care le-au obținut cele doua concurente, anunță Libertatea.

Tensiunea a fost uriașă în platou sâmbătă seara, mai ales că bătălia voturilor a fost una foarte strânsă; diferența de procente intre caștigătoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” și următoarea clasată, Cristina Mihaela, a fost de doar 1,8 procente. Toate fostele concurente au venit sa o sustina în Marea Finala pe Silvia si si-au exprimat public admirația față de aceasta.

„N-am crezut niciodata ca cineva ma poate iubi atat de mult fara sa ma cunoasca. Ma bucur ca ati putut trece peste impertinentele mele, ma bucur ca m-ati iubit atat!”, a spus Silvia. „Consider ca amandoua sunteti marele castigatoare ale acestui concurs. Chiar daca tu Silvia ai avut o mai mare vizibilitate datorita conflictelor pe care le-ai creat. Consider ca tu Cristina Mihaela esti pachetul complet si mi-as dori ca tu sa fii castigatoarea Bravo, ai stil”, a spus Iulia Albu.

Mai mulți fani ai concursului și-au exprimat dezamăgirea când au aflat că olteanca Silvia a pus mâna pe marele premiu.

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here