Simona Halep a câștigat primul meci al anului: A învins un fost lider mondial

Simona Halep a câștigat primul meci al anului! După o oră și 48 de minute de joc, favorita numărul 2, a eliminat-o primul tur al turneului din categoria WTA International de la Shenzhen în trei seturi pe fostul lider mondial, Jelena Jankovici.

A fost 6-1, 3-6, 6-3 pentru Halep. În optimi, Halep va da peste cehoaica Katerina Siniakova, numărul 52 WTA. Aceasta a trecut de chinezoaica Shuai Peng, în două seturi, 6-3, 7-5. În vârstă de 20 de ani, Siniakova nu s-a întâlnit niciodată cu Simona Halep. Meciul Halep- Siniakova va avea loc miercuri.

 

A fost cea de-a opta confruntare directă dintre româncă și fostul lider mondial. Până acum, actualul număr patru WTA a reușit să câștige șase dintre precedentele șapte, iar sârboaica n-a reușit să se impună în fața Simonei decât în primul meci, cel care a avut loc, în 2010, în primul tur la US Open (6-4 4-6 7-5).

Halep și Jankovici nu s-au mai aflat față în față din 2015, an în care s-au confruntat de trei ori, la Indian Wells (2-6 7-5 6-4), Toronto (6-3 6-4) și Cincinnati (6-1 6-2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here