Angela Similea, dezvăluiri BOMBĂ: Artista a recunoscut că și-a INVIDIAT o mare rivală. Acum sunt PRIETENE (FOTO)

Angela Similea și-a uimit fanii cu declarațiile făcute.

Mereu o prezență plăcută și cu un bun simț extraordinar, Angela Similea a strălucit în lumina reflectoarelor și și-a construit o carieră bazată pe muncă multă și pe talent.

Fanii au rămas uimiți, însă, cu ultimele sale declarații. Aceasta a mărturisit că și-a invidiat o colegă de breaslă.

Mai exact, Angela Similea spune că a  a avut complexe în fața Corinei Chiriac datorită studiilor muzicale ale acesteia, ea nebeneficiind de o astfel de oportunitate din cauza situației modeste din familie.

„Eu nu m-am nascut într-o familie cu posibilitati. Parintii mei au fost foarte modesti si, în afara scolii si a câtorva ani de meditatii la franceza, altceva n-au putut sa-mi ofere.

O singura data am avut o stare ciudata fata de Corina Chiriac, care a facut liceul de muzica. Asta o stiam, dar am avut un usor complex, dar si admiratie, cand am aflat ca a studiat vioara. Pentru a stapani acest instrument, trebuie sa ai o cultura muzicala iesita din comun. Repet, am avut si o mare admiratie. Asta nu m-a impiedicat sa lupt, sa-mi coordonez activitatea, sa invat permanent. Nu as spune ca am fost un autodidact. Am avut multi profesori. Ma pot numi un artist norocos. La inceput norocul m-a indrumat catre persoanele competente, apoi am invatat singura sa-i aleg pe cei buni, pe cei care ma puteau ajuta. N-am incetat niciodata studiul. Si azi studiez pianul, am multe ore de auditie”, a declarat Angela Similea, potrivit Wowbiz.

Chiar dacă în tinerețe lucrururile au stat așa cum a precizat Angela Similea mai sus, în prezent, cele două sunt foarte bune prietene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here