INCREDIBIL! Kremlinul, suspectat că are înregistrări de natură sexuală cu Trump. REACȚIA rușilor!

Donald Trump este noul preşedinte al SUA

Donald Trump nu scapă de o problemă, pentru că dă de alta. Președintele ales se confruntă acum cu o situație destul de delicată. Serviciile ruse de informații ar putea avea înregistrări de natură sexuală cu Trump. Acest lucru le-ar da rușilor un mijloc de presiune asupra noii Adminiștrații din SUA.

Serviciile secrete ruse nu ar ezita vreo clipă să îl șantajeze pe noul Președinte ales cu aceste posibile înregistrări în cazul în care Kremlinul ar întâmpina dificultăți sau ar avea dispute cu noua Administrație.

„Un fost ofiţer din serviciile de informaţii ruse susţine că FSB l-a compromis pe Trump prin activităţile sale la Moscova suficient pentru a-l putea şantaja. Potrivit mai multor surse apropiate dosarului, comportamentul său la Moscova a inclus acte sexuale „perverse” care au fost aranjate/monitorizate de FSB”, se arată în documentul care le-a fost prezentat preşedintelui Barack Obama şi preşedintelui-ales Donald Trump.

Rușii, descurcăreți cum îi știm, ar fi reușit să îl filmeze pe republican întreţinând relaţii sexuale cu mai multe prostituate într-un apartament de la hotelul Ritz Carlton, unde a stat familia prezidenţială americană. Acest episod ar fi avut loc în 2013. Hotelul, bineînțeles, se află fost sub controlul FSB, care a instalat microfoane și camere de luat vederi. Lucru pe care Trump ar fi trebuit să îl anticipeze.

În acest moment, FBI împreună cu alte agenții americane fac tot posibilul să afle cât de adevărată este această acuzație. Trump, coleric din fire, nu s-a lăsat intimidat și a răspuns pe Twitter, în stilul caracteristic: „Știri FALSE- O Vânătoare de Vrăjitoare Politică”. Dar rămâne de văzut, potrivit digi24.ro.

Rușii dezmint, însă informația, explicând că nu au niciun ‘kompromat’ cu privire la Trump. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here