SCANDAL în Guvern! Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate: Reacția lui Dragnea / VIDEO

Situaţie incredibilă pentru unul dintre oamenii de bază din noul Guvern. Imediat după ce Executivul lui Sorin Grindeanu a fost investit, Daniel Constantin a plecat în vacanţă. Co-liderul ALDE este vicepremier, dar şi ministru al mediului în noul cabinet.

Acesta a plecat în vacanţă, în Austria, în a doua săptămâna a lunii ianuarie. El şi-a luat concediu, în timp ce colegii lui din Cabinetul Grindeanu sunt mobilizaţi zilele acestea pentru a organiza comandamente de iarnă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Tot în perioada în care Daniel Constantin se află în vacanţă, premierul Sorin Grindeanu are programate întâlniri cu o parte dintre miniştri, cu care discută problemele urgente din fiecare minister. De asemenea, Grindeanu urmează să se întâlnească, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet.

„Daniel Constantin poate spune aceste lucruri la ALDE, în coaliție se va respecta în totalitate acest program de guvernare. Pe mine m-a supărat foarte tare aceasta declarație. Eu am sperat că toată lumea a înteles ce am spus în campanie, și anume că doresc respectarea programului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând că nu crede că a vorbit cu rea intenţie.

Pe de altă parte, Dragnea a susţinut că a aflat şi el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în ţară se acţionează pentru limitarea efectelor ninsorilor şi gerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here