Nicolae Popa: Cum a fost preluată Realitatea TV de către Cozmin Gușă

Nicolae Popa, mâna dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu, condamnat la ani grei de închisoare pentru prăbușirea Fondului Național de Administrare (FNA) și al Fondului Național de Investiții (FNI) a făcut în partea a II-a a interviului pentru Antena 3 legătura cu dezvăluirile lui Sebastian Ghiță și a vorbit despre Dosarul Realitatea TV.

”Domnul Băsescu a realizat că o televiziune de știri poate să facă și să desfacă lucruri și atunci televiziunea domnului Vântu ca și a domnului Voiculescu trebuiau luate iar patronii băgați la închisoare. Pe domnul Vântu a reușit inițial să-l bage prin intermediul domnului Ghiță… ce ironie a sorții… domnul Ghiță i-a luat televiziunea domnului Vântu, iar acum în ultima înregistrare, cea de aseară, se plânge că sistemul a vrut să îi ia și lui televiziunea… hm… ce roată.

Au reușit doar un an de închisoare pentru presupusul șantaj care în momentul de față se vede că a fost o înscenare. În schimb l-a deposedat de televiziune prin scindarea Realității și apariția televiziunii România TV și ulterior prin Elan Schwartzenberg și mai nou prin preluarea total injustă a Grupării Cozmin Gușă a televiziunii Realitatea TV.”, a declarat Nicolae Popa într-un interviu realizat de Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here