Ce a declarat, la Slatina, Florin Iordache în legătură cu ancheta DNA pe OUG 13

Aflat, miercuri, la Slatina, unde a participat la ședința Comitetului Executiv al PSD Olt, fostul ministru al Justiţiei, deputatul Florin Iordache, a declarat, într-o conferinţă de presă, că până în prezent nu a fost citat să se prezinte la DNA pentru audieri în ancheta privind elaborarea OUG 13/2017.

Întrebat dacă a primit citaţie până acum pentru a se prezenta la DNA în acest caz, fostul ministru al Justiției a spus că nu a fost citat.

„Ce să vă spun? E o anchetă în derulare, am înţeles că cineva a făcut o sesizare la DNA, anchetează. Să ancheteze. Eu am avut susţinere totală din partea guvernului, cât şi din partea colegilor mei în Parlament. Dar datorită faptului că s-a inoculat ideea că, de fapt, Ordonanţa 13 poate duce la căderea guvernului, eu personal mi-am asumat, pentru că cele două proiecte şi cele două idei au fost ale mele. Mi-am asumat, am făcut un pas în spate”, a declarat Florin Iordache.

Fostul ministru al Justiției se bucură de sprijin total din partea PSD Olt, a spus președintele organizației, Paul Stănescu.

„Domnul deputat Iordache are tot sprijinul organizaţiei noastre, inclusiv al meu, pentru că, până la urmă, a fost o decizie a Cabinetului Grindeanu, nu a fost o decizie numai a dumnealui. De aceea domnul Iordache are tot sprijinul nostru, nu numai la nivel central, dar şi la nivel local, inclusiv al meu”, a spus Stănescu, menţionând că fostul ministru al Justiţiei se aşteaptă să fie chemat la DNA, în contextul în care „există o presiune aşa de mare să plecăm de la guvernare, încât aproape că nu vă închipuiţi”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here