Olt: Bruta care a UCIS un om a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul de 29 de ani din Izvoarele care a bătut cu cruzime un consătean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce victima sa a murit în spital din cauza leziunilor provocate de loviturile agresorului.

Decizia a fost luată sâmbătă de Tribunalul Olt, care a admis solicitarea procurorilor ca agresorul, George Ionel Dulcescu, să fie cercetat după gratii în următoarele 30 de zile.

Citește și Anunț BOMBĂ: Buletinele de IDENTITATE, schimbare RADICALĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT

„Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 83/P/2017 din 18.03.2017 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Dulcescu George Ionel, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prevăzută de art.195 C.p., în prezent deţinut in Arestul IPJ Olt, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 18.03.2017 până la data de 16.04.2017, inclusiv”, se arată în decizia instanței de judecată, pe care inculpatul o poate contesta în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Potrivit procurorilor, întreaga scenă s-a consumat în seara zilei de 5 martie, în fața unui bar din Izvoarele, unde, pe fondul unei stări conflictuale, un bărbat de 29 de ani, din localitate, i-a aplicat consăteanului său o lovitură cu pumnul care a pus victima la pământ. În cădere, cel lovit s-a lovit cu capul de o suprafață betonată. Cu mintea întunecată de supărare, agresorul a continuat să-și lovească victima cu picioarele în zona capului și în zona dorsală, până când aceasta a rămas nemișcată.

Citește și Un TIR încărcat cu haine a luat foc pe DN 6, între Olt și Dolj/A ars ca o TORȚĂ

Bietul om a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au stabilit că viața i-a fost pusă în pericol și că are nevoie de 65 – 70 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Totodată, din cauza rănilor extrem de grave, victima a fost fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde, din păcate, joi, 16 martie, a decedat, eveniment care a schimbat și încadrarea faptei autorului, reținut de procurori.

Citește și Autoturism RĂSTURNAT în contracanalul de la Podul Olt/Cinci tineri au ajuns la URGENȚE-FOTO/VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here