Posibilă TRAGEDIE pe râul Olt: Totul s-a petrecut în zona barajului de la Ipotești-FOTO/VIDEO

UPDATE: Începând cu ora 14.40, echipajele de scafandri au întrerupt căutările în apele Oltului. Căutările au fost continuate de o echipă de căutare-salvare a ISU Olt, cu barca, până la căderea întunericului, timp în care pe malul barajului de la Ipotești a rămas și un echipaj SMURD. Acțiunea de căutare va fi reluată de scafandri olteni miercuri dimineață.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii de la Slatina sunt în plină intervenție de căutare, cu două echipe de scafandri, a unui pescar care, noaptea trecută, a plecat pe Olt cu barca pentru a pune plase de pescuit și nu s-a mai întors. Evenimentul a fost anunțat la 112 de un alt pescar, care îl însoțea pe cel dispărut și care a rămas pe mal.

Este vorba de un bărbat de 54 de ani care a plecat cu un amic să pună plase de pescuit în apă, în zona barajelor Ipotești și Slătioara. Acesta a plecat singur cu barca, lăsându-și amicul pe mal. La un moment dat, acesta a zărit barca goală și a cerut ajutor la 112.

În acest moment, pescarul dispărut este căutat de pompieri cu trei bărci pneumatice și echipele de scafandri de la ISU Olt și ISU Dolj.

„Noi am fost anunțați la ora 08.00, fiind solicitați de Poliție pentru intervenție. Intervenim cu trei bărci, cu echipa noastră de scafandri, în sprijin venind și scafandri de la ISU Dolj, cu un autocamion de intervenție și cu un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here