ACCIDENT în Slatina: Un tânăr de 20 de ani a ajuns INCONȘTIENT la spital

Un bărbat de 20 de ani a fost lovit de un autoturism, miercuri, pe o trecere de pietoni din Slatina. Victima a fost preluată și transportată, în stare de inconștiență, la Urgențe.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe o trecere de pietoni de pe strada George Poboran, unde, din neatenție la volan, șoferul mașinii l-a lovit grav pe tânărul de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Dobrușa, județul Vâlcea.

La locul accidentului au ajuns un echipaj SMURD și o echipă de la Ambulanță. Victima a fost preluată și transportată, în stare de inconștiență, la spital.

„SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean au intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane accidentată de autoturism, pe o trecere de pietoni de pe strada George Poboran din Slatina. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, cu un traumatism cranian sever”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here