Slatina: REȚINUT pentru furturi din autoturisme / Cum proceda individul

Un bărbat de 42 de ani, din Slatina, a fost reținut de polițiști sub bănuiala că a furat mii de lei din mai multe autoturisme.

Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 20/21.03.2017, prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns în patru autoturisme, parcate pe raza municipiului Slatina, de unde a sustras bunuri, în valoare de 4.600 lei.

Extinzând cercetările, s-a stabilit că, în perioada 03.11.2016 – 10.03.2017, a mai pătruns în alte două autoturisme, parcate în municipiul Slatina, de unde a sustras documente personale, un radiocasetofon auto şi o staţie de emisie-recepţie, în valoare de 2.000 lei.

„La data de 21.03.2017, în urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat un bărbat, de 42 de ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor furturi din auto. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95%”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here