Prăpăd pe şoselele din Olt / Amenzi cu duiumul şi zeci de permise reţinute

Polițiștii de la Serviciul Rutier au făcut prăpăd, săptămâna trecută, pe şoselele din Olt, aplicând şoferilor indisciplinaţi peste 1.400 de sancțiuni contravenționale şi reţinând zeci de permise de conducere.

Raziile au avut loc în perioada 22 – 28  mai, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivel național, având drept scop reducerea riscului rutier, polițiștii rutieri vizând consumul de alcool, indisciplina pietonală, indisciplina bicicliștilor, neacordarea priorității de trecere pentru  pietoni și vehicule, precum și impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii olteni au constatat 11 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au aplicat 1458 de sancțiuni contravenționale.

„Pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost aplicate 399 sancțiuni, pentru consum de alcool au fost aplicate 6 sancțiuni, pentru abateri ale pietonilor 117 sancțiuni, iar pentru abateri ale bicicliștilor 55 de sancțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

De asemenea, oamenii legii au reținut 48 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here