Trupul băiatului dispărut în Dunăre, la Corabia, este de negăsit/FOTO+VIDEO

Trupul băiatului de 15 ani din Corabia care se presupune că vineri după-amiază s-a înecat în apele Dunării a fost de negăsit pentru scafandri care l-au căutat aproape două ore. Aceștia vor relua căutările mâine dimineață.

Din cauza curenților foarte puternici, a vizibilității extrem de reduse și a adâncimii foarte mari a apei, echipele de scafandri au încheiat misiunea după aproape două ore de căutări, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Pe timpul nopții, în zonă vor rămâne totuși doi pompier, iar scafandri vor relua căutările mâine dimineață.

„Echipajele de retrag la subunități, iar pe timpul nopții se va patrupa pe mal cu un echipaj format din doi pompieri și o autospecială de primă intervenție și comandă. Căutările cu scafandri se vor relua mâine dimineață”, a mai spus purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Un minor în vârstă de 15 ani, din orașul Corabia, s-a înecat în apele Dunării. Tragicul eveniment s-a consumat în zona falezei din Corabia, unde minorul se dusese la scăldat.

Imediat după ce evenimentul a fost anunțat, la fața locului au ajuns pompierii din Slatina, Caracal și un echipaj SMURD, dar și echipajele de scafandri din Olt și Dolj, care au început căutările.

Trupul băiatului a fost de negăsit pe perioada căutărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here