TERIBIL accident rutier la Balş: O persoană a MURIT, alta se află cu răni la spital/FOTO+VIDEO

Un bărbat de 64 de ani, din Balş, a ajuns, joi seară, la spital în stare de inconştienţă după ce autoturismul în care se afla, parcat, a fost lovit puternic de o altă maşină condusă de un tânăr de 19 ani. Victima a rămas încarcerată în maşină, pompierii ajunşi la faţa locului fiind nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente din caroseria autoturismului pentru a-l putea scoate pe bărbat afară. Transportat la spital, omul a intrat în stop cardio-respirator. El a fost supus manevrelor de resuscitare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind nevoiţi să declare decesul.

Citeşte şi Primar din Olt, REȚINUT de procurorii Parchetului Slatina pentru abuz în serviciu

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 22.35, pe strada Cireşului din Balş, unde bărbatul de 64 de ani se afla într-un autoturism Ford Fiesta, care era parcat, potrivit unor surse. Acestea mai spun că, la un moment dat, de Ford s-a apropiat fulgerător un alt autoturism condus cu viteză foarte mare de un tânăr de 19 ani. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina care staţiona a fost deplasată în jur de 15 metri faţă de locul în care era parcată.

Citeşte şi Fostul prefect de Olt Leonid Moisiu, numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

La locul accidentului s-au deplasat în cel mai scurt timp pompierii cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj medical de la Ambulanţă. Echipele de intervenţie l-au găsit pe bărbatul de 64 de ani încarcerat în maşină, astfel încât pompierii au fost nevoţi să îndepărteze mai multe elemente ale carosieriei autoturismului pentru a putea scoate victima afară.

Citeşte şi Omul de afaceri Vasile Strejescu, închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală

„Pentru descarcerarea victimei, pompierii au decopertat autoturismul şi au îndepărtat mai multe elemente de caroserie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Iohannis a promulgat, fără să clipească, o lege inițiată de un deputat de Olt

Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale în stare de inconştienţă, politraumatizat, şi transportat în stare foarte gravă la Centrul de Urgenţă al Spitalului Orăşenesc Balş. Şoferul celuilalt autoturism, un Golf, un tânăr de 19 ani, a fost ş el transportat la spitalul oraşului, conştient, cu excoriaţii la mâini şi la picioare.

Citește și Scutire de impozit pe veniturile din salarii pentru zeci de mii de români/Vezi dacă te încadrezi

Între timp, victima în stare gravă a intrat în stop cardio-respirator. Au fost iniţiate imediat manevrele de resuscitare, cărora, din păcate, pacientul nu a răspuns, astfel încât medicii au fost nevoiţi să declare, ulterior, decesul.

Citeşte şi Numărul candidaților respinși la examenul pentru obținerea permisului auto crește de la an la an în Olt

Poliţiştii au deschis dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Ajutor de minimis pentru crescătorii de ovine care comercializează lână

Citeşte şi Funcționari ai unei primării de oraș din Olt, închisoare cu suspendare pentru fraudă cu fonduri europene

Citeşte şi Evaziune de peste 11 milioane lei în Olt/Dosare penale și amenzi de aproape un milion lei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here