Mihai Tudose explică de ce l-a MAZILIT pe Teodorovici din Guvern

Eugen Orlando Teodorovici, ministru al Fondurilor Europene, participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se discuta componenta Guvernului Ponta 2, in Bucuresti, vineri, 21 decembrie 2012. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din funcția de consilier personal pe senatorul PSD, Eugen Teodorovici, după ce acesta a avut mai multe contre publice cu liderii coaliției de guvernare, inclusiv cu Liviu Dragnea.

Întrebat de ce l-a dat afară din Guvern pe Teodorovici, Tudose a spus că acesta și-a înțeles greșit rolul, pentru că nu era un purtător de cuvânt.

”Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu pe zona sa de expertiză financiar fiscală și am crezut că putem colabora, dar cred că dumnealui a înțeles greșit și s-a transformat într-un purtător de cuvânt. Eu nu sunt de acord cu majoritatea punctelor sale de vedere”, a precizat Mihai Tudose.

Premierul a explicat că a semnat decizia de eliberare a lui Teodorovici, vineri dimineață, adică înainte de ultimele contre între acesta și Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here