Liviu Dragnea anunță APOCALIPSA pentru anumiți parlamentari: ‘O să stea până o să îi ARESTEZE’

Parchetul General a anunțat că refuză să ofere Comisiei parlamentare ce anchetează prezidențialele din 2009 acte din ancheta pe care o efectuează, iar CSM a decis că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, poate decide dacă se prezintă sau nu la audieri, neexistând posibilitatea unei obligativități.

Loviți de această realitate, parlamentarii caută soluții pentru care cei care au refuzat prezența în fața Comisiei, să fie audiați. Liviu Dragnea spune că, în această situție, Comisia tot o să funcționeze, ”până o să îi aresteze”. Președintele Camerei Deputaților consideră că șefa DNA trebuie să se prezinte la audieri, altfel consideră că are ceva de ascuns. În plus, conform lui Dragnea, decizia CSM e în contradicție cu verdictul CCR, care impune audierea într-o comisie parlamentară chiar și a unui magistrat.

”Comisia are un rol, o să stea aici, până o să îi aresteze. Ce atât de ascuns de la acea întâlnire? Când s-a început acea comisie, nu credeam că o să fie ceva spectaculos. Atâta determinare și rezistență pe marginea acestui subiect încât începi să te gândești că s-au discutat lucruri…de ce atâta fereală? Dacă nu a fost nimic ilegal, nimic imoral? E evident că acea întâlnire a avut loc. Ce ar fi de ascuns? Nu sunt angajat de Comisie, nu l-am sunat pe Gabriel Oprea.

Nu știu ce vor face, nu se închide activitatea, nici nu o să plece de acolo. Respect ce spune CSM, e o instituție importantă, dar nu e ce a spus CCR. De ce să nu vină? Eu nu o forțez să vină, Doamne Ferește! Dar, de ce atâta fereală?”, a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here