LOVITURĂ de teatru: Se cere redeschiderea dosarului OUG 13

La mai puțin de o lună de la clasarea de către procurorii Parchetului General a dosarului penal care vizează adoptarea OUG 13, persoana care a depus denunțul inițial solicită redeschiderea anchetei.

Mihai Polițeanu, fostul consilier al Monicăi Macovei, anunță că a depus la Parchetul General o cerere de redeschidere a dosarului.

„Colega mea Elena și eu am depus astăzi la Parchetul General un document prin care contestăm soluția de clasare în așa-numitul dosar al Ordonanței 13. Am cerut infirmarea soluției de clasare și completarea urmăririi penale și suplimentarea probatoriului. Considerăm că soluția de clasare aleasă de procuror nu se bazează pe o anchetă efectivă, fiind nelegală și netemeinică. Am primit un număr de înregistrare șoroșist: 717/17.07.2017”, scrie Polițeanu pe Facebook.

Pe 26 iunie, s-a anunțat că procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus clasarea cauzei cu privire la infracţiunile de prezentare cu rea-credință de date inexacte, Parlamentului sau Președintelui României cu privire la activitatea Guvernului, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri și fals intelectual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here