PSD, mesaj de FORŢĂ după interviul lui Kovesi: Vom lua măsuri în această vară

PSD urmează să ia măsuri în această vară, ca răspuns la acţiunile şi declaraţiile lui Kovesi, susţine secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. Prezent la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena e, Ştefănescu a declarat că PSD a „receptat mesajul” din interviul lui Kovesi şi va lua măsuri.

„Vom lua câteva măsuri legislative în această vară: legea răspunderii magistraţilor, codurile, legea lobby-ului. Va fi lege pentru procurori şi lege pentru judecători, care trebuie să fie apăraţi de presiunile echipei lui Macovei şi a binomului”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Potrivit liderului PSD, situaţia din prezent „este dovadă şi de laşitate din partea Parlamenului”. Deşi PSD a avut în două rânduri majoritate covârşitoare, au ezitat să ia măsurile care s-ar fi impus. „Să comasezi parchetele, să dai cele patru legi simultan, să le ceri demisiile. În 24 de ore trebuie să faci lucrurile astea. Sistemul ne-a răspuns cu 100.000 de oameni în stradă. Greşeala noastră a fost că nu am scos un milion de oameni în stradă”, a mai afirmat Codrin Ştefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here