Politicianul bătăuş a fost ‘EXECUTAT’: Decizie radicală a oamenilor lui Călin Popescu Tăriceanu

Un filmuleţ extrem de violent a cutremurat o ţară întreagă vineri seara. Un politician bătăuş, consilier local al ALDE în Chiajna a fost surprins în timp ce lovea cu bestialitate un tânăr. Romeo Rasdan, reprezentant al ALDE în Chiajna s-a luat la ceartă cu un tânăr şi l-a lovit cu bestialitate cu piciorul. Voia să-l convingă să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament.

Conducerea ALDE a luat măsuri radicale. Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu precizează că nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat și se delimitează de „gestul brutal al domnului Rasdan”, conform unui comunicat remis stiripesurse.ro. Mai mult, anunţă că Rasdan va fi dat afară din partid şi îşi va pierde şi funcţia de consilier local.

„Referitor la evenimentul în care a fost implicat domnul Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, facem următoarele precizări. Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecințele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat din partea reprezentanților săi. În consecință, ALDE se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan. Conducerea ALDE a solicitat filialei ALDE Ilfov excluderea din partid a domnului Romeo Rasdan și retragerea sprijinului politic, precum și schimbarea acestuia din calitatea de consilier local”, se anunţă în comunicatul ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here