Victor Ponta intervine în sprijinul Guvernului: mesaj pentru Tudose și Bodog

Fostul premier Victor Ponta lansează un mesaj prin care cere sprijinul prietenilor săi din mediul online, cărora le cere să semneze petiția prin care se sprijină candidatura României pentru aducerea la București a Agenției Europene a Medicamentului. De asemenea, Ponta le cere lui Tudose și Bodog să facă tot ce ține de țara noastră pentru ca acest obiectiv să devină realitate.

”Am semnat cu speranta aceasta petitie – chiar cred ca Bucurestiul ( si Romania) pot si merita sa gazduiasca sediul Agentiei Europene a Medicamentului !

Cred si sper ca Premierul Tudose si Ministrul Sanatatii Bodog sa faca in continuare tot ce tine de Guvern pentru ca oferta tarii noastre sa fie cea mai buna!

Deoarece noi nu mai avem lobby politic in ultimii doi- trei ani ( suntem doar niste „yes – mani” umili si constiinciosi pe plan european) ma gandesc ca un sprijin din partea opiniei publice poate sa cantareasca la momentul deciziei!

Daca nu reusim – macar am facut ce tinea de noi! Si cum romanii se mobilizeaza in online de obicei pentru teme negative – acum putem sa o facem pentru ceva total pozitiv! Deci va rog semnati si dvs!”, scrie Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here