Decizie de ultimă oră a Consiliului Județean Olt în legătură cu Spitalul Slatina/Investiție de milioane de lei

Consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară de luni, un proiect privind reabilitarea termică a mai multor clădiri ale Spitalului Județean de Urgență Slatina, în valoare de peste 17,5 milioane de lei, bani care ar urma să vină din fonduri comunitare. Prin proiectul de hotărâre aprobat luni, Consiliului Județean Olt îi revine o contribuție proprie de peste 740.000 de lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea eficienței energetice în clădirile care înregistrează consumuri energetice mari.

Mai exact, vor fi reabilitate termic imobilele în care funcționează secțiile Materno-Infantilă, Medicală, Boli Infecțioase, corpul stației de oxigenare, Blocul Alimentar și corpul Prosectură.

Prin proiectul de hotărâre aprobat luni, Consiliului Județean îi revine achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile, cât și o contribuție proprie în procent de 3,96% din valoarea totală a proiectului, respectiv 747.038,44 lei.

 

Proiectul urmează să fie depus pentru aprobarea finanțării în cadrul programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3, prioritatea de investiții 3.1.

După aprobare, investiția va fi eșalonată pe patru ani, potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here