O legendă a Universității Craiova, umilită în presa italiană printr-un material eronat în care e prezentat drept cerșetor. Reacția acestuia

Sursa foto: csuc.ro

Legendarul fotbalist al clubului Universitatea Craiova Nicolae Negrilă a fost prezentat de publicația Corriere Della Sera drept un cerșetor din Roma. Toată umilința într-un material complet eronat în care un bărbat care trăia din mila trecătorilor s-a prezentat drept un român care ar avea legătură cu orașul Craiova, iar jurnaliștii i-au pus rapid identatea legendei Științei Maxima, potrivit b1.ro.

Reacția clubului oltean și lui Nicoale Negrilă nu s-au lăsat așteptate. CSU Craiova a cerut public jurnaliștilor italieni să își ceară scuze pentru materialul publicat, iar fotbalistul a afirmat că va discuta privind obținerea sprijinului unui avocat italian pentru a da în judecată publicație pentru grave prejudicii de imagine, scrie b1.ro.

„Clubul Universitatea Craiova este profund indignat de materialul calomnios și fals apărut pe site-ul publicației Corriere Della Sera, în care un cerșetor din Roma pretinde că ar fi legenda Craiovei, Nicolae Negrilă. Ne alăturăm domnului Negrilă și solicităm Corriere Della Sera precum și jurnalistului acesta, Antonio Crispino, să publice urgent un material în care să-și ceară scuze legendei Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a cărui imagine a fost profund afectată de publicarea respectivului reportaj.

Așa cum afirmă el însuși în materialul video atașat, Nicolae Negrilă nu a mai fost în Italia din 1982, ocazie cu care a și eliminat, de altfel, pe Fiorentina.

Universitatea Craiova îl va susține pe Nicolae Negrilă cu tot ce este necesar, dacă acesta decide să se îndrepte în instanță împotriva celor care l-au prejudiciat, așa cum îi vom apăra mereu pe toți aceia care au făcut cinste Universității Craiova și României, în decursul timpului”, a scris, pe prorpiul site, Clubul Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here