Marius Iancu: După 100 de zile de guvernare PSD, România are cea mai mare creștere economică din Europa

După 100 de zile de guvernare PSD, România are cea mai mare creștere economică din Europa și s-au creat 130.000 de noi locuri de muncă, anunţă, pe pagina sa de socializare, deputatul social-demorat de Olt Marius Iancu.

România a înregistrat, în primul semestru al anului 2017, cea mai mare creștere economică din Europa, de 6%, iar PIB-ul este de aproximativ 837 miliarde de lei, mai arată parlamentarul de Olt.

„Salariul mediu net a crescut cu 14,8% față de 2016, iar puterea de cumpărare a crescut cu 14,1% față de anul trecut. Un indicator clar al unei guvernări eficiente este numărul mare de locuri de muncă din sectorul privat – 129 000 de noi locuri de muncă. De aceea, România are una dintre cele mai mici rate ale șomajului din Europa, cu 4,18 % mai mică decât anul trecut.

PSD a demonstrat ca poate implementa un Program de Guvernare cerut și votat de români, iar în numai 100 de zile se văd deja primele rezultate. România a început drumul către dezvoltare, iar românii au început sa trăiască decent în țara lor”, scrie, pe pagina sa de solcializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here