SRI s-a răzbunat pe Dragnea: L-a impus pe Grindeanu șef la ANCOM

Liviu Dragnea este din nou umilit de SRI. Serviciul îl pune pe Sorin Grindeanu la șefia ANCOM pentru a controla tot ce ține de comunicațiile electronice de pe teritoriul României, dar și pentru a-i da o zmetie șefului PSD, notează prisacariu.ro, citat de b1.ro.

Dragnea vrea să pozeze în strateg și a răspândit zvonul că l-a acceptat pe Grindeanu la ANCOM pentru ca acesta să nu plece cu alți social-democrați în formațiunea lui Victor Ponta. Realitatea este că Dragnea a acceptat propunerea lui Tudose pentru această funcție în persoana lui Grindeanu pentru că pur și simplu nu a avut încotro.

„De ce Grindeanu la ANCOM? Pentru că răzbunarea este foarte dulce. Răzbunarea SRI-ulu, evident, care poate îmbina utilul cu plăcutul: exact același motiv care l-a impus pe Grindeanu la șefia Ministerului Comunicațiilor în guvernul Ponta îl duce acum și la ANCOM – nevoia serviciului secret intern de a controla fără rest tot ce ține de comunicațiile electronice de pe teritoriul patriei. Asta e partea utilă. Iar partea plăcută e cea venită la fileu: dacă poți să-ți faci treaba în timp ce dai și o zmetie dușmanului, de ce să ratezi ocazia? Păi, nu o ratezi, simplu”, scrie, pe blogul său, jurnalistul Cătălin Prisăcariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here