Primăria Slatina vrea să mute DASIP, Loctrans şi Poliţia Locală în fostul Liceu de Construcţii

Primăria Slatina intenţionează să mute trei instituţii care acum funcţionează în locuri diferite într-o singură locaţie, respectiv în clădirea fostului Liceu de Construcţii care, după desfiinţarea instituţiei de învăţământ, nu mai are nici o destinaţie în prezent.

Este vorba despre Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP), operatorul de transport în comun Loctrans SA şi Poliţia Locală, care astfel îşi va putea rezolva problema spaţiului prea mic pentru funcţionarea la capacitate maximă a disceperatului.

Citeşte şi Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pro „Olt-Romanaţi”/VIDEO

Deocamdată, pentru o asemenea destinaţie a fostului Liceu de Construcţii Primăria Slatina trebuie să obţină avizul Ministerului Educaţiei.

Citeşte şi Numerele la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc extrase duminică, 29 octombrie 2017

„Cei de-acolo (funcţionarii Ministerului Educaţiei) ne mai cer hârtii, noi le trimitem, dânşii le analizează, mai cer, noi mai trimitem, mai analizează. Eu sper ca undeva în noiembrie să finalizăm şi să facem transferul.

Citeşte şi Cod Galben de vreme SEVERĂ în Olt/ Ce fenomene meteo vor lovi judeţul

Acolo vrem să mutăm DASIP-ul, Loctrans-ul şi Poliţia Locală, pentru că, după cum se ştie, dispeceratul Poliţiei Locale este foarte mic, iar din punct de vedere tehnic nu avem unde să punem toate acele monitoare pe care se urmăresc imaginile camerelor video din oraş. La momentul acesta, undeva la 30% dintre camere pot fi urmărite în spaţiul pe care îl avem acum pentru dispecerat”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Citeşte şi Aurel Roşu, preşedinte ales al pensionarilor din cadrul PNL Olt / FOTO

Liceu de Construcţii, redenumit Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, a fost desfiinţat în urmă cu trei ani din cauza numărului mic de elevi şi a rezultatelor dezastruoase înregistrate la examenele de bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here