Deputatul de Olt Alexandru Stănescu, promotor al programului care duce carnea de porc românească pe rafturile Kaufland/FOTO

Președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultura, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, parlamentarul de Olt Alexandru Stănescu, a participat, miercuri, la inaugurarea primului program național pentru carne de porc 100% românească lansat de Kaufland România în parteneriat cu Cooperativa Agricolă „Țara Mea”.

Proiectul va purta numele #RaftulRomânesc, fiind un program național cu circuit complet de la fermier la raft, urmârindu-se astfel creșterea prezenței cărnii de porc românești în comerțul modern apartinând rețelei Kaufland Romania.

Inițiativa este structurată pe doi piloni: primul vizează colectarea cărnii de porc de la fermierii români, iar cel de-al doilea urmărește schimbarea formatului de hrană a porcilor din program, într-unul exclusiv românesc.

„M-am bucurat să pot fi semnatarul Angajamentului public de susținere a fermierilor români, alături de domnul ministru Petre Daea, domnul Marco Hössl – CEO Kaufland România, domnul Nicolai Bingenheimer – director Achiziții Kaufland și domnul Florin Burculescu – președinte Cooperativa „Țara Mea”.

Doresc să felicit pe această cale #Kaufland și #CooperativaTaraMea pentru această inițiativă! Fermierul român are nevoie și merită toată susținerea noastră!”, a declarat deputatul Alexandru Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here