POLIȚIA a făcut verificări acasă la ministrul Internelor, Carmen Dan/Incredibil ce au găsit oamenii legii

Ministrul Carmen Dan a declarat la România TV că a descoperit în locuinţa sa un dispozitiv de înregistrare. Aceasta a anunţat de urgenţă poliţia, care a deschis o anchetă.

Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele aprtamentului în care locuiesc. De precizat că nu locuiesc într-o locuinţă RA-APPS. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie„, a declarat Carmen Dan pentru România TV.

Ministrul de Interne Carmen Dan a precizat că a anunţat imediat poliţia şi că se va deschide un dosar penal.

Eu sunt membru al Guvernului. Fac o sesizare de violare de domiciliu. E o locuinţă pe care am închiriat-o. Se va deschide dosar penal. Nu e o locuinţă a statului român. Nu pot să dau foarte multe amănunte. Am avut surpriza neplăcută să găsesc dispozitivul într-o priză de telefon. E surprinzător locul. Era mascat. Nu era unul la vedere că l-aş fi identificat mai uşor. Eu nu beneficiez de SPP. Nu vreau să am protecţie specializată şi nu folosesc dispozitivele pe care le am la îndemână„, a mai spus Carmen Dan pentru România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here