Ce a pățit un vânzător de cartofi îl va face să se gândească de două ori înainte de a recidiva

Un bărbat din județul Harghita a fost amendat de polițiștii din localitatea olteană Coteana și a rămas fără 2,2 tone de cartofi pe care încerca să îi comerializeze în afara cadrului legal. 

La data de 10 decembrie a.c,  Acționând în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana au identificat, duminică, pe raza localității Coteana, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Ciceu, județul Harghita, în timp ce oferea spre vânzare 2.265 kg de cartofi, fără a deține documente legale.

„Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

De asemenea, bărbatul a rămas și fără cantitatea de cartofi pe care încerca să o vândă. Aceasta a fost confiscată și predată unei societăți comerciale din municipiul Slatina, în vederea valorificării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here